Teherán, Iszfahan, Bandar Abbas vagy Busehr - áruit bárhol be- és kirakodjuk a Kaszpi-tenger és a Perzsa-öböl között.

Az LKW WALTER szállítmányozó vállalat, az Ön európai fuvarozójaként megszervezi az Ön Irán és Európa más országai közötti közúti áruszállítását (komplett rakományok). Bízzon meg Ön is partnerében, amely optimális szállítási logisztikát kínál. Ezen kívül nem csupán az Ön nyelvét, hanem üzleti partnere nyelvét is tökéletesen beszéljük.
Irán térképe Irán térképe

Az Ön előnyei az LKW WALTER-nél

  • Háztól-házig szállítás átrakodás nélkül
  • Személyes kapcsolattartás az Ön anyanyelvén
  • Optimális tranzitidő
  • Egy partner MINDEN komplett rakományra (FTL)
  • Szállításellenőrzés GPS-felügyelettel

Top 10 útvonalunk Irán piacán

A legjelentősebb iráni szállítási útvonalak (import / export) a komplett rakományok (FTL) tekintetében:
Franciaország, Németország, Ausztria, Törökország, Olaszország, Spanyolország, Belgium, Csehország, Magyarország, Hollandia.
Az LKW WALTER napi indításokat szervez Európa minden országába!

Itt kaphat ajánlatot Irán viszonylatú fuvarjaira!

Kérjen még ma kötelezettség nélkül ajánlatot közúti szállításához Irán viszonylatában. Kérjük töltse ki a formanyomtatványt és azonnal megkapja személyes kapcsolattartója elérhetőségét, aki négy órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot (HÉ-PÉ 08:00 - 17:00 között).
Kattintson ide, ha szeretne 4 órán belül egy kötelezettség nélküli ajánlatot kapni.

LKW WALTER - az Ön fuvarozója Irán viszonylatában > itt találhat további információkat:

Járművezető-képzési program Duisburgban (Németország) Járművezető-képzési program Duisburgban (Németország)

Az LKW WALTER számára még fontosabb a közúti biztonság?

Nagy fuvarozó szervezetként nagyon fontos számunkra a közúti biztonság. Éppen ezért átfogó gépjárművezető-képzési programot, valamint egy gépjárművezető kézikönyvet fejlesztettünk ki. Ezen túlmenően aktívan közreműködünk olyan európai munkacsoportokban is, amelyekben a gépjárművezetők munkafeltételeinek javítására, illetve az európai szintű rakománybiztonsági szabályok egységesítésére törekednek.
Üzleti találkozó az LKW WALTER vállalatnál Üzleti találkozó az LKW WALTER vállalatnál

Milyen rugalmas az LKW WALTER?

Az LKW WALTER rövid kommunikációs csatornákkal rendelkezik. Gyorsan és a helyzetnek megfelelően hozzuk meg a döntéseinket. Az LKW WALTER-nél egy fedél alatt található a Key Account Management, a Sales Management és a fuvarszervezés. Ezen túlmenően napi kapcsolatban vagyunk ügyfeleinkkel, gépjárművezetőinkkel, valamint a felrakó- és lerakóhelyekkel.
Fuvarszervező értekezleten Fuvarszervező értekezleten

Van-e árjegyzéke az LKW WALTERnek?

Minden fuvarnál egyedi követelményeknek kell eleget tenni (felszerelés, futásidő, mennyiség, berakodási / kirakodási időablak stb.). A szállítási költségek a piaci helyzet függvényében igen gyorsan változhatnak. Éppen ezért az LKW WALTER nem rendelkezik fix árjegyzékkel. Fuvarszervezőink folyamatosan olyan megoldásra törekednek, amelyek Önnek a legjobb ár-érték arányt jelentik.
Az LKW WALTER wiener neudorfi központja éjszaka Az LKW WALTER wiener neudorfi központja éjszaka

Rendelkezik-e telephelyekkel az LKW WALTER?

Hatékonysági és rugalmassági okok miatt az LKW WALTER minden fuvart a Wiener Neudorfi központból és a tiroli Kufstein városban lévő üzemből irányít. E mellett rendszeresen meglátogatjuk ügyfeleinket. Naponta több mint 100 személyes találkozót szervezünk Európa egész területén.

Maradt kérdése?
Irán specialistáink készséggel állnak rendelkezésre:

További részletekre, általános információkra van szüksége, vagy további igényei merültek fel? Töltse ki a kapcsolatfelvételi formanyomtatványt és azonnal megkapja személyes kapcsolattartója adatait
Irán specialistáink szívesen adnak tájékoztatást!
Itt találja a fuvarozással kapcsolatos kérdések/válaszok gyűjteményét:
Gyakran ismételt kérdések (GYIK)
^ - Top

A lehető legjobb felhasználói élmény érdekében ez a honlap sütiket használ. A honlap használatával hozzájárul a sütik elmentéséhez. További információkat itt találhat: Felhasználási feltételek