A nyelvet ismerő fuvarszervezőink az ország teljes területén megszervezik áruinak be- és kirakodását. Legyen az Taskent, Szamarkand, Bukhara vagy Urgenh.

Az LKW WALTER szállítmányozó vállalat, az Ön európai fuvarozójaként megszervezi az Ön Üzbegisztán és Európa más országai közötti közúti áruszállítását (komplett rakományok). Munkánkat megbízhatóan, személyre szabottan és költséghatékonyan végezzük. Használja ki Ön is a legmagasabb szintű, intelligens logisztika előnyeit.
Üzbegisztán térképe Üzbegisztán térképe

Az Ön előnyei az LKW WALTER-nél

  • Az európai országok diszpozíciója központilag, egy kézben
  • Minden európai nyelven beszélünk
  • Rakományainak gyors átvétele egész Európában
  • Nincs vezetési tilalom éjszaka, hétvégén vagy ünnepnapokon

Top 10 útvonalunk Üzbegisztán piacán

A legjelentősebb üzbegisztáni szállítási útvonalak (import / export) a komplett rakományok (FTL) tekintetében:
Ausztria, Szlovákia, Olaszország, Lengyelország, Magyarország, Luxemburg, Franciaország, Csehország, Montenegró, Németország.
Az LKW WALTER napi indításokat szervez Európa minden országába!

Itt kaphat ajánlatot Üzbegisztán viszonylatú fuvarjaira!

Kérjen még ma kötelezettség nélkül ajánlatot közúti szállításához Üzbegisztán viszonylatában. Kérjük töltse ki a formanyomtatványt és azonnal megkapja személyes kapcsolattartója elérhetőségét, aki négy órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot (HÉ-PÉ 08:00 - 17:00 között).
Kattintson ide, ha szeretne 4 órán belül egy kötelezettség nélküli ajánlatot kapni.

LKW WALTER - az Ön fuvarozója Üzbegisztán viszonylatában > itt találhat további információkat:

Tehergépkocsi berakodása raklapos áruval Tehergépkocsi berakodása raklapos áruval

Mit szállít az LKW WALTER?

Az LKW WALTER központi üzleti tevékenységi körébe a közúti és kombinált komplett fuvarozás tartozik. Tevékenységünk súlypontjába az ártalmatlan, csomagolt áruk szállítása tartozik, a fogyasztási javak fa és papíripar, vegyipar, fémipar, gépjárműgyártás és elektronikai ipar megbízásainak megfelelően.
Üzleti találkozó az LKW WALTER vállalatnál Üzleti találkozó az LKW WALTER vállalatnál

Milyen rugalmas az LKW WALTER?

Az LKW WALTER rövid kommunikációs csatornákkal rendelkezik. Gyorsan és a helyzetnek megfelelően hozzuk meg a döntéseinket. Az LKW WALTER-nél egy fedél alatt található a Key Account Management, a Sales Management és a fuvarszervezés. Ezen túlmenően napi kapcsolatban vagyunk ügyfeleinkkel, gépjárművezetőinkkel, valamint a felrakó- és lerakóhelyekkel.
Kelet-Európa térképe Kelet-Európa térképe

Milyen tapasztalattal rendelkezik az LKW WALTER Kelet-Európában?

Válassza az LKW WALTER-t, a komplett áruszállítás európai piacvezetőjét. Ebben a minőségünkben több mint 60 év tapasztalattal rendelkezünk az kelet-európai logisztikában, ideértve a megfelelő nyelvismereteket is. Mindebből a szállítási megbízás minden szakaszában profitálhat - a megbízástól kezdve egészen a kiszállításig.
Vámtarifa-tábla Vámtarifa-tábla

Hogyan szervezi meg a vámkezelést az LKW WALTER?

Az LKW WALTER egyszerűen és hatékonyan megoldja a vámkezelést. Az LKW WALTER minden fontos kikötőben és a legfrekventáltabb határátkelőkön saját vámügynökökkel rendelkezik.

Maradt kérdése?
Üzbegisztán specialistáink készséggel állnak rendelkezésre:

További részletekre, általános információkra van szüksége, vagy további igényei merültek fel? Töltse ki a kapcsolatfelvételi formanyomtatványt és azonnal megkapja személyes kapcsolattartója adatait
Üzbegisztán specialistáink szívesen adnak tájékoztatást!
Itt találja a fuvarozással kapcsolatos kérdések/válaszok gyűjteményét:
Gyakran ismételt kérdések (GYIK)
^ - Top

A lehető legjobb felhasználói élmény érdekében ez a honlap sütiket használ. A honlap használatával hozzájárul a sütik elmentéséhez. További információkat itt találhat: Felhasználási feltételek