Karrieresélyek az iskolák és egyetemek végzősei számára?

A WALTER GROUP esélyt ad a pályakezdőknek.

 

A gazdasági vagy nyelvi jellegű iskolát, főiskolát vagy egyetemet végzettek közvetlenül felvételt nyerhetnek vállalatunkhoz. Nincs szükség szakmai tapasztalatra vagy az iparág ismeretére.

 

Az előttük álló feladatra pályakezdőink a „Train the Winner“ gyakornoki program intenzív képzésével készülhetnek fel..

 

Támogatjuk szakmai és szociális kompetenciáik fejlődését, mentori segítséget nyújtunk,és nyomon kísérjük fejlődésüket. A WALTER GROUP folyamatosan és fenntarthatóan növekszik. Fejlődjön Ön is velünk!

Karrieresélyek profik számára?

Az operatív munkafeladatok üzleti feladatok általában nem igényelnek szakmai tapasztalatot és iparág-ismeretet, mivel új munkatársaink gyakornoki programunk keretében átfogó elméleti és gyakorlati ismereteket kapnak.

 

Vannak azonban olyan esetek is - pl. az informatikai, jogi vagy az értékesítési feladatkörökben - ahol nagyon fontosnak tartjuk a szakirányú tapasztalatokat és ismereteket, ezért ezeken a területeken vonzó karrierlehetőségeket biztosítunk a fiatal szakemberek számára.

 

Az "Betöltendő munkahelyek" résznél vessen néhány pillantást betöltetlen álláshelyeinkre.

Az LKW WALTER képez ki tanulókat is?

Vállalatunknál nem lehet kitanulni a klasszikus szállítmányozási kereskedelmi és irodai kereskedelmi szakmákat. Magasabb szintű szakképző iskolák, főiskolák és egyetemek végzőseit várjuk „Train the Winner“ gyakornoki programunkra, amelynek célja az alapos gyakorlati és elméleti szakismeret átadása.

Hogy néz ki a pályázat folyamata?

Az internetes kiírásokban elérhető hivatkozás segítségével közvetlenül internetes pályázati formanyomtatványunkhoz juthat. Töltse ki ezt a nyomtatványt és a mellékletekkel együtt küldje el hozzánk.

 

Pályázata beérkezését egy azonnal megküldött elektronikus visszaigazolás erősíti meg. Pályázatkezelőnktől 14 napon belül mindenképpen visszajelzést kap pályázata eredményéről.

 

A kiválasztási folyamat: első ismerkedő beszélgetés telefonon vagy Skype segítségével, amit az egyik személyzeti munkatársunkkal folytatott személyes beszélgetés követ. Különleges pozícióknál egy szakosztályvezető részvételével megtartandó második interjúra is sor kerülhet. Megegyezés szerint útiköltségét is kifizetjük.

 

Pályázata eredményéről elektronikus levélben vagy telefonon tájékoztatjuk. Pályázata eredményével kapcsolatban pályázatkezelőink készséggel adnak tájékoztatást. Link: Személyzeti kapcsolatfelvétel

Hogyan jelentkezhetek?

A legjobb, ha online pályázati nyomtatványunkon jelentkezik meghirdetett állásainkra
Betöltendő munkakörök

 

Akár 5 mellékletet is csatolhat. Mindenképpen mellékelje az önéletrajzát, motivációs levelét és legfontosabb bizonyítványait. Írásos pályázatát postán vagy akár e-mailen is benyújthatja.

Megtérítik az útiköltségem?

A pályázati folyamat első fázisának (telefon- vagy skype-interjú) sikeres teljesítését követően vállalatunk költségén személyes elbeszélgetésre hívjuk Wiener Neudorfba vagy Kufsteinbe.

Szükségem lesz munkavállalási engedélyre?

Az EGT polgárainak nem kell munkavállalási engedély. Harmadik államok polgárainak a munkavállalási engedély mellett tartózkodási engedélyt is be kell szerezniük. Minden támogatást megadunk ezek megszerzéséhez.

További tájékoztatást az Osztrák Munkaügyi Hivataltól (AMS) kaphat - www.ams.at

Milyen különleges szakismeretre lesz szükségem? (szakképzés, iskola)

Állásajánlatainkkal elsősorban a szakközépiskolák, akadémiák, főiskolák és egyetemek végzős diákjait és hallgatót szólítjuk meg. Nem kell feltétlenül logisztikai vagy szállítmányozási előismeretekkel rendelkezniük. A szakmai tudnivalókat „Train the Winner“ tréning-programunkon sajátíthatják el

Milyen szintű német nyelvtudást várnak el tőlem?

Vállalatunk nyelve a német. A belső képzések illetve a kollégákkal folytatott folyamatos kommunikáció érdekében belépési követelményként legalább B1 - ideális esetben B2 szintű (Közös Európai Referenciakeret) német nyelvtudást várunk el.

Milyen jó legyen az idegennyelv-ismeretem?

Ügyfeleinkkel és üzleti partnereinkkel anyanyelvükön beszélünk. A célravezető kommunikáció érdekében az idegen nyelvekre vonatkozó Közös Európai Referenciakeret szerinti B1, ideális esetben B2 szintű nyelvtudással kell rendelkeznie (érettségi szint).

Mikor kezdődik a gyakornoki program?

Nincs rögzített kezdési dátum. A kifejezetten Önre szabott gyakornoki programot bármikor elkezdheti. A gyakornoki program egy hatékony alapképzésből és a feladatkörének megfelelő speciális képzésből áll.

Mekkora az esélye annak, hogy gyakornokként határozatlan idejű munkaszerződést kötnek velem?

A szakmai képzés mellett a gyakornoki program célja a másik fél megismerése is, nem jelent azonban további kiválasztási lépést. Hagyománytudatos családi vállalkozásként hosszú távú munkakapcsolatra törekszünk.

Teherautó sofőröket is felvesznek?

Az LKW WALTER saját járműparkkal nem rendelkező fuvarszervező vállalat. Feladatkörünkbe a közúti szállítások tervezése, szervezése és vezérlése tartozik. A szállításokat fuvarozó partnereink végzik. Emiatt az LKW WALTER kizárólag kereskedelmi személyzetet foglalkoztat.

Hogyan alakulnak a munkaidők?

A törvényi rendelkezéseknek megfelelően heti 40 órát dolgozunk. Napi munkakezdés: 8.00 órakor. A hétvégeket szabadidős tevékenységgel töltjük.

Milyen öltözködési előírásokat támaszt az LKW WALTER?

Nagy hangsúlyt fektetünk az ápolt és professzionális fellépésre – szabadidőruhát a szabadidőben és kényelmes üzleti ruházatot az irodában!

Hogyan juthatok vállalati lakáshoz?

Lakáskeresést illetően szívesen állunk rendelkezésére! A régió megbízható bérbeadóival és lakás-szövetkezeteivel folytatunk együttműködést, így közvetlenül és egyszerűen hozzájuthat induló otthonához.

Hogyan jutok el munkahelyemre?

Bécs és Wiener Neudorf között munkatársaink ingyenes buszjáratot vehetnek igénybe. Kufsteini egységünk központi fekvésű és tökéletes helyi tömegközlekedési (busz és vasút) elérhetőségekkel rendelkezik. Az autósok ingyenes parkolóhelyeket vehetnek igénybe.

Mit tesz az LKW WALTER annak érdekében, hogy dolgozói jól érezzék magukat?

A munka megfelelő ellensúlyozást igényel - Vállalatunk számára igen fontos a munkahelyi és a magánélet egyensúlya. Ezért támogatjuk a strandröplabdához, futballhoz, futáshoz, síeléshez, teniszhez és spinninghez hasonló szabadidős tevékenységeket. Első az egészség! Célunk elérését többek között nemdohányzó irodáink, csökkentett sugárzású TFT-monitoraink, az optimális helyiség-klíma, nagyvonalú pihenő-helyiségek (olvasóhelyiség, kávézósarok, WALTER Park), valamint oltási szlgáltatást is ellátó vállalati orvosunk segíti. Egy nagy családot alkotunk Egy kiváló munkahelyi légkör, csapatszellem és az összetartás különösen fontos számunkra.

Ki az LKW WALTER tulajdonosa?

Az LKW WALTER családi vállalkozás, amely a 3. generáció óta folyamatosan az alapító család tulajdonát képezi. Részvényeink 100%-a a család tulajdonában van. Ennek köszönhetően nem függünk külső hitelezőktől és évtizedek óta sikeresek vagyunk a tevékenységünkben.

Minek köszönheti kiváló bonitását az LKW WALTER?

Az LKW WALTER nem foglalkozik spekulatív ügyletekkel vagy kockázatos cégátvételekkel. Vállalatunk lépésről lépésre növekszik partnereinkkel párhuzamosan, és csak akkor költünk el pénzt, ha azt előzőleg meg is kerestük. Ennek köszönhetően érjük el a nemzetközi hitelminősítő intélzetek és az „Austria's Leading Companies“ elsőosztályú minősítéseit, valamint dolgozóinknak egy tőkeerős vállalkozás biztonságát nyújtjuk.

Mi teszi a krízisekkel szemben ellenállóvá az LKW WALTER vállalatot?

"A szállításnak mindig van jövője" - ez a mottó az Ön számára biztos jövő-kilátásokkal bíró feladatot jelent. A specializálódásunk, a kiegyensúlyozott (kis- és középvállalkozások, valamint nemzetközi konszernek) és több iparágra kiterjedő ügyfélstruktúránk messzemenő függetlenséget biztosít számunkra a konjunktúra ingadozásaitól. Ez biztonságot ad és fenntartható sikert biztosít vállalatunk számára.

Mit kell tudni az „Austria's Leading Companies“ díjról?

Az „Austria's Leading Companies” díjat a PricewaterhouseCoopers-szel és a Kreditschutzverbanddal együttműködve 1870 óta évenként ítéli oda Ausztria „Wirtschaftsblatt“ elnevezésű legelismertebb gazdasági napilapja. Egy objektív és átfogó mérőszám-rendszer az alapja az "Austria's Leading Company" címnek. Különös figyelmet fordítanak a bonitásra és a fenntartható gazdálkodásra. Ezek azon értékek, amelyek oly fontos szerepet töltenek be a WALTER GROUP valamennyi vállalatánál.

Mely országokban tart fenn telephelyet az LKW WALTER?

Központunk a Bécstől délre fekvő Wiener Neudorfban, telephelyünk pedig a tiroli Kufsteinben található. 40 különböző országból érkezett munkatársaink ebből a két irodából koordinálják az Európát, Oroszországot, Közép-Ázsiát, a Közel-Keletet és Észak-Afrikát érintő üzleti tevékenységünket.

Miért keres az LKW WALTER folyamatosan új munkatársakat?

Motivált munkatársaink sikeres tevékenysége teszi lehetővé a WALTER GROUP folyamatos növekedését.

 

LKW WALTER - Fejlődés & perspektíva

^ - Top

A lehető legjobb felhasználói élmény érdekében ez a honlap sütiket használ. A honlap használatával hozzájárul a sütik elmentéséhez. További információkat itt találhat: Felhasználási feltételek