Az 1924-ben kis családi vállalkozásként alapított LKW WALTER mára Európa egyik legnagyobb szállítmányozási vállalatává, és Ausztria 100 legnagyobb vállalatának egyikévé nőtte ki magát. Az WALTER GROUP egészséges, stabil pénzügyi helyzetű, és tisztán osztrák tulajdonú magánkonszern. Nagyra becsüljük a fenntarthatóságot és a megbízhatóságot. Ez az Ön képzésére is vonatkozik, amelyre a vállalatunk jövőjébe eszközölt jelentős befektetésként tekintünk.

  • Az Ön munkája hosszú távon fontos számunkra
  • Mentorként végigkísérjük fejlődését és pályafutását
  • Támogatjuk a szakmai és szociális képességeit.
  • Egy kihívásokkal és kommunikációval teli munkakört kínálunk Önnek.
  • A széleskörű döntéshozatali hatáskörök lehetővé teszik a gyors személyes karriert a kiemelkedő teljesítményű munkatársaink részére.
  • Vezetőinket kizárólag a saját sorainkból választjuk ki!

 

A WALTER GROUP folyamatosan és fenntarthatóan növekszik. Fejlődjön Ön is velünk!!

 

LKW WALTER - 1924
1924
LKW WALTER - 1983
1983
LKW WALTER - 2014
2014
Vállalkozóként az LKW WALTER tartós gazdasági sikeréhez úgy járulok hozzá, hogy cégünk számára megnyerjük Európa legtehetségesebb munkavállalóit. Kis családi vállalkozásként kezdtük - mára egy nagy család lettünk, melynek feladata hozzájárulni a társadalom gazdasági jólétéhez és a szociális összetartás erősítéséhez, összhangban a természettel és a környezettel.

Egy kivonat cégalapítónk 85. születésnapján mondott beszédéből

További információk:

^ - Top

A lehető legjobb felhasználói élmény érdekében ez a honlap sütiket használ. A honlap használatával hozzájárul a sütik elmentéséhez. További információkat itt találhat: Felhasználási feltételek