A siker a megfelelő képzéssel kezdődik

Minden út az első lépéssel kezdődik: Nálunk minden karrier a „Train the Winner“ gyakornoki programmal kezdődik. Itt gyakorlatközelben és interaktív módon tanulhatja meg profiktól a szakma minden részletét.

 

Training on the Job: azt jelenti, hogy Ön az első perctől kezdve aktívan részt vesz a napi üzleti feladatokban. Számtalan szakmai szemináriumunkon és workshopunkon testreszabott alapképzettséget adunk Önnek. Ebben tapasztalt mentorok segítik.

 

Ezt követően tehetségének és képességeinek megfelelően alakítjuk ki az Ön személyes felelősségi körét.

Továbbképzések – alakítsa aktívan a jövőjét

Személyre szabott továbbképzések, mint marketing és értékesítési tanfolyamok, szakma-specifikus képzések, menedzsment-szemináriumok és személyiség-fejlesztő tréningek segítik tehetsége kibontakoztatását. A mentor-programunk keretében nyújtott folyamatos támogatásnak köszönhetően könnyedén átültetheti a gyakorlatba a megszerzett szakismereteket.

 

WALTER ACADEMY

 

LKW WALTER - „Európaiul beszélünk!“ „Európaiul beszélünk!“

„Európaiul beszélünk!“

Üzleti partnereinkkel saját anyanyelvükön kommunikálunk. Személyes vagy csoportos tanfolyamainkon új nyelveket tanulhat meg, vagy elmélyítheti nyelvi ismereteit. A képzésre Európa különböző városaiban (pl. Szentpétervár, Krakkó, Lisszabon vagy Malaga) megtartott nyelvtanfolyamok egészítik ki.

További információk:

^ - Top

A lehető legjobb felhasználói élmény érdekében ez a honlap sütiket használ. A honlap használatával hozzájárul a sütik elmentéséhez. További információkat itt találhat: Felhasználási feltételek