Career - „Best Recruiter“ kitüntetés Career - „Best Recruiter“ kitüntetés

Career - „Best Recruiter“ kitüntetés

Az LKW WALTER ismét vezető helyen végzett. Ebben az évben különösen büszkék lehetünk az osztrák összértékelésben elért 3. helyünkre és a német, osztrák és svájci legkiemelkedőbb munkaadók versenyében elért 5. helyezésünkre, ahol 1.520 résztvevőt teszteltek. A kitüntetés azon fáradozásaink elismerése, amely a középpontba a jövő munkavállalóit állítja.

 

 

Mit jelent a „Best Recruiter“ kitüntetés?

 

A „Best Recruiters“ Ausztria legnagyobb toborzási felmérése. Ennek folyamán évről-évre több mint 500 vállalatot vizsgálnak meg, és minősítik a toborzási módszereiket.

 

A 106 szemponton alapuló eredmények alapján következtetéseket lehet levonni az internetes toborzás minőségével és terjedelmével, valamint további toborzási tevékenységekkel kapcsolatban, mint például az iskolai és egyetemi állásbörzék. Próbapályázók visszajelzései alapján arról is következtetéseket vonnak le, hogy az egyes HR-osztályok miként bánnak a pályázókkal.

További információk:

^ - Top

A lehető legjobb felhasználói élmény érdekében ez a honlap sütiket használ. A honlap használatával hozzájárul a sütik elmentéséhez. További információkat itt találhat: Felhasználási feltételek