Hatékony fuvarlebonyolítás az informatikai megoldásainkkal

Használja az LKW WALTER informatikai megoldásait a szállítási megbízásainak gyors és hatékony lebonyolítására. A megbízástól a fuvar státuszán keresztül a fuvarokmányok letöltéséig.

 

Válassza igénye szerint a jól bevált ügyfélportálunkat a CONNECT-et vagy döntsön egy automatizált, elektronikus adatcsere rendszer (EDI) mellett, egy egyedi cégek közötti megoldás segítségével.
CONNECT ügyfélportál

CONNECT ügyfélportál

A CONNECT ügyfélportál egy a vállalatunk online platformja, ami segít Önnek a fuvarfeladatait digitálisan megszervezni és lebonyolítani. A hozzáférés a CONNECT-hez ingyenes és jelszóval védett. Ön a CONNECT-et mindenütt és mindenkor használhatja és mindezt 27 nyelven.

Az Ön előnyei

Betekintés a megbízásokba

Betekintés a megbízásokba

Nyerjen egy áttekintést az aktuális fuvarjairól. Szerezzen be bármikor információkat a gépjárművek rendszámairól, a kapcsolattartó személyekről vagy az előjegyzett időpontokról.

Online megbízás

Online megbízás

Adjon fel gyorsan és biztonságosan fuvarmegbízásokat az LKW WALTER részére. Használja a személyre szabott rendelési formanyomtatványokat vagy használja mintaként a régieket.

Ajánlatkérés elküldése

Ajánlatkérés elküldése 

Informálódjon gyorsan és egyszerűen a fuvardíjakról. Küldje el ajánlatkérését kötelezettség nélkül és ingyenesen az LKW WALTER-nak.

Frachtdokumente runterladen

Fuvarokmányok lehívása

Használja ki a lehetőséget a szükséges fuvarokmányok közvetlenül a lerakodás utáni letöltésére.

Optimális ügyfélszolgálat

Optimális ügyfélszolgálat

Vegye fel a kapcsolatot a közvetlen kapcsolattartójával, aki megszervezi Önnek a fuvarokat.

Hasznos tudnivalók

Hasznos tudnivalók

Szerezzen be hasznos információkat, mint munkaszüneti napok, forgalomkorlátozások vagy jogi előírások.

Szeretne többet megtudni? Itt talál egy rövid áttekintést az ügyfélportálunk tartalmáról.

Online demó


A CONNECT-en keresztül a jövőben az összes megbízását egyszerre áttekintheti egy kattintással!

Electronic Data Interchange

Electronic Data Interchange (EDI)

Az elektronikus adatcsere (EDI) renszerrel az LKW WALTER egy egyedi informatikai megoldást kínál Önnek. Egy ilyen vállalatok közötti megoldás garantálja az egységesített adatcserét a különböző vállalati alkalmazások között.


Az EDI célja az üzleti folyamatok optimalizálása struktúrált adatok segítségével. Igy még gyorsabban és egyszerűbben tudja a fuvarmegbízásait leadni. Az EDI interfészen keresztüli összeköttetést közvetlenül az LKW WALTER bonyolítja és 100%-ban kompatibilis minden szokásos adatformátummal.

 

Az LKW WALTER évente már több mint 500 Millió jelentést dolgoz fel az EDI-interfészen keresztül. Szinte minden területen rendelkezünk tapasztalatokkal!

Az Ön előnyei

  • 100%-os adatminőség a megbízások visszaigazolásánál és az e-számláknál
  • Automatizált visszaigazolások
  • Műszakilag és operatívan biztonságos lebonyolítás
  • Automatizált helyzet- és helyszín-jelentések
  • Ön profitál a mi 25 éves EDI tapasztalatunkból
Az EDI csökkenti az Ön munkaráfordítását! Használja ki ezt és a megbízható és biztonságos információáramlás további előnyeit is!
^ - Top

A lehető legjobb felhasználói élmény érdekében ez a honlap sütiket használ. A honlap használatával hozzájárul a sütik elmentéséhez. További információkat itt találhat: Felhasználási feltételek