Nemzetközi közúti áruszállítás ponyvás tehergépkocsikkal

Válogatott fuvarozó partnerekből álló, 60 év alatt kialakított, hatékony hálózatunknak köszönhetően egész Európában rövid időn belül átvesszük az Ön szállítmányát (komplett rakomány/FTL).


Az LKW WALTER a közúti szállításoknál különleges figyelmet szentel az árutovábbítás hatékony és környezetkímélő megszervezésére:

  • Intelligens fuvartervező-szoftver
  • Alacsony zaj- és károsanyag-kibocsátású tehergépjárművek
  • Körfuvarok és háromszögjáratok
  • A legmodernebb telematikai megoldások

Különleges hozzáértésünk által úgy tudjuk ügyfeleink áruforgalmát - a különleges követelmények figyelembe vételével - optimálisan kombinálni, hogy az üres kilométereket és várakozási időket minimálisra csökkentjük.


Közúti fuvarozás Európa

A komplett rakomány szállítás (FTL) európai piacvezetőjeként áruját fel- és lerakjuk az Északi-fok és Szicília között, a kontinens bármely pontján.


Közúti fuvarozás Európa

Orosz szállítás

Áruját fel- és lerakjuk az Orosz Föderáció egész területén. Moszkvában és Szentpéterváron, vagy akár Jekatyerinburgban vagy Vlagyivosztokban.


Orosz szállítás

Kaukázusi szállítás

Rengeteg tapasztalattal és speciális tudásunkkal a teljes régió teljes területén bonyolítjuk azt Ön fuvarmegbízásait. Mindegy, hogy Örményországról, Azerbajdzsánról vagy Grúziáról van szó.


Kaukázusi szállítás

Közép-ázsiai szállítás

Rakományát a legmodernebb felszereléssel rakodjuk fel ill. le Kazahsztánban, Türkmenisztánban, Tádzsikisztánban vagy éppen Kirgizisztánban.


Közép-ázsiai szállítás

Közúti fuvarozás Közel-Kelet

Használja ki Ön is a közel-keleti térségre vonatkozó kedvező fuvardíjainkat - legyen szó Szíriáról, Iránról, Szaúd-Arábiáról vagy éppen Katarról.


Közúti fuvarozás Közel-Kelet

Észak-Afrikai szállítások

Észak-Afrikában is fel- ill lerakodunk Önnek. Tevékenységünk súlypontja Marokkóra és Tunéziára esik. Mindegy, hogy Marrakes, Tunisz, Sfax vagy Kairouan.


Észak-Afrikai szállítások

Fuvareszköz

A közúti áruszállítás során standard járműveket (ponyvás tehergépkocsi) használunk.


Fuvareszköz

Fuvarozó partner

Az LKW WALTER garantálja a fuvarozópartnerek gondos kiválasztását.


Fuvarozó partner

További információk:

LKW WALTER - Európa ^ - Top

A lehető legjobb felhasználói élmény érdekében ez a honlap sütiket használ. A honlap használatával hozzájárul a sütik elmentéséhez. További információkat itt találhat: Felhasználási feltételek