Használja ki Ön is a vasúti/közúti és rövid tengeri kombinált szállítmányozás előnyeit.

1. Biztosítsa fuvarkapacitását!

Európában egyre növeksztik a tehergépjármű-forgalom. Csúcsidőkben szűkös a rendelkezésre álló fuvarkapacitás. Biztosítson ezért további fix fuvarkapacitást hosszú távra a kombinált szállítmányozásban.


LKW WALTER - Arrow ButtonÍgy működik a kombinált szállítmányozás

2. Felejtse el a közlekedési dugókat, a közlekedési tilalmakat és korlátozásokat!

A hétvégi, éjszakai és ünnepnapi közlekedési tilalom nem vonatkozik a vasútra és a hajóra, és a haladást közlekedési dugók sem akadályozzák.

3. Modern felszerelés – egyszerű és biztonságos berakodás

A több mint 8.000 daruzható félpótkocsink – EN 12642 XL szerint tanúsítva – küldeményei gyors és biztonságos berakodását teszi lehetővé.


LKW WALTER - Arrow ButtonA kombinált szállítmányozás fuvareszközei

4. GPS-es nyomkövetés minden szerelvényen

Minden félpótkocsi telematika rendszerrel rendelkezik. Ìgy mindig tudja, hol jár az áruja.

5. Növelje rakodási kapacitását – csökkentse ráfordításait!

A kombinált szállítmányozás lehetővé teszi egy akár 29 tonnás rakodási tömeg szállítását. Ezáltal csökkentheti a be- és kirakodási műveletek számát valamint csökkennek adminisztrációs ráfordításai és költségei is.

6. Használja ki a rendszer rendkívüli rugalmasságát

Szeretné hatékonyabban kihasználni emberi erőforrásait, és el szeretné kerülni a be- és kirakodást megnehezítő csúcsidőszakokat? Használja ki félpótkocsi-kihelyezési rendszerünket (stand-by). Rugalmasan eldöntheti, hogy az árut most, később vagy akár éjszaka rakodja be vagy ki! Segítségével optimálisan terhelheti ki rakodó-személyzetét, elkerülheti a költséges várakozási időket és a további személyzeti költségeket.

7. Hozzájárul a környezet védelméhez, és társadalmi felelősségvállalásáról is tanúságot tehet

A közúti szállításhoz képest jelentősen csökkentheti károsanyag-kibocsátását, különösen az üvegházhatásért felelős CO2 tekintetében. "Vasúti" kombinált szállításnál ~ 55 %-kal, és a "rövid tengeri fuvarozás" kombinált szállításnál ~ 75 %-kal. A környezet, a társadalom és nem utolsó sorban ügyfelei hálásak lesznek Önnek! LKW WALTER - CO2 Chart

Maradt kérdése?
Kombinált szállítmányozási specialistáink szívesen állnak a rendelkezésére:

További részletekre, általános információkra van szüksége, vagy további igényei merültek fel? Töltse ki a kapcsolatfelvételi formanyomtatványt és azonnal megkapja személyes kapcsolattartója adatait
Kombinált szállítmányozási specialistáink szívesen megválaszolják a kérdéseit!
Ezen a helyen további kérdéseket / válaszokat talál a kombinált szállítmányozás témájában:
Gyakran ismételt kérdések (GYIK)
^ - Top

A lehető legjobb felhasználói élmény érdekében ez a honlap sütiket használ. A honlap használatával hozzájárul a sütik elmentéséhez. További információkat itt találhat: Felhasználási feltételek